Γιατί το λουκάνικο είναι ο βασιλιάς της Τσικνοπέμπτης

ΟΙ ΣΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
Τα λουκάνικα έχουν από μόνα τους μια ιδιαίτερα λαχταριστή γεύση, τέτοια που εύκολα κατατάσσουμε στην κατηγορία «κόλαση». Ωστόσο, το να βουτάμε την κάθε μπουκιά σε μία πεντανόστιμη σος έχει κι αυτό τη δική του τελετουργία. Σου προτείνουμε, λοιπόν, τις 3 σος που θα ταιριάξουν άψογα με το αγαπημένο σου λουκάνικο.
Σος μέλι-μουστάρδα: Μπορείς να τη φτιάξεις πανεύκολα αναμειγνύοντας μέλι, μουστάρδα, μαγιονέζα και λίγο λευκό ξίδι. «Παίξε» με τις ποσότητες ανάλογα με το πόσο γλυκό, ξινό ή πικάντικο θες να είναι το αποτέλεσμα.
Σος γιαούρτι: Αν στο παραδοσιακό στραγγιστό γιαούρτι προσθέσεις μερικά μπαχαρικά, όπως κύμινο ή / και πάπρικα, μαζί με λίγο σκόρδο, λεμόνι και ελαιόλαδο, έχεις στα χέρια σου την πιο δροσερή και νόστιμη σος για λουκάνικο.
Σος μπίρας: Για τη σος μπίρας, χρειάζεσαι, πέρα από μπίρα, λίγη μουστάρδα, λίγη μαγιονέζα, λίγη κέτσαπ και 1 κουτάλι της σούπας ζάχαρη. Τώρα, αν σου βρίσκεται και λίγη σόγια, μπορείς να την προσθέσεις για έξτρα αλμύρα.
Comments
This post currently has no comments.